Homepage Forums Algemeen VNMG Country Kit dgn lib country kit v1.1

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  alinaflorence 9 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #135850

  mflinsenberg
  Bijdrager

  Met de update van v1.0 naar v1.1 is er een verkeerde verwijzing ontstaan van feature definitions/dgn lib in de template bibliotheek. Wanneer een template gebruikt wordt uit de verstrekte template library of zelf gemaakt (ROA 2019 hoofdrijbaan 2+1) krijgt de deelstreep 3-9 een breedte van 0,10m en de blokstreep een breedte van 0,10m ipv 0,15m en 0,45m bij toepassen van de juiste feature definition. De kantstreep heeft wel de correcte breedte. In de layer manager worden deze markeringen standaard geplaatst op bijv de laag VW-1-3_STREEP-N ipv VW-1-3_STREEP45-N.

  Hoe kan ik deze verwijzingen aanpassen zodat meteen de juiste markeringen gemaakt worden, of heb ik ergens iets verkeerd ingesteld staan? Overige verwijzingen van de feature definitions heb ik niet gecontroleerd op correctheid.

  Indien inderdaad meerdere verkeerde verwijzingen zijn ontstaan kan VNMG dan de verstrekte brondata controleren/aanpassen en met een nieuwe tussentijdse update verstrekken? Op welke termijn wordt deze update beschikbaar gesteld?

  Bijlagen:
  You must be logged in to view attached files.
 • #135853

  ndevries
  Bijdrager

  In de countrykit v1.1 zijn de instellingen voor de naamgeving van de levels en hierbij behorende linetypes gebruikt zoals dit door de NLCS is voorgeschreven. Dit betekent dat met name de levels met een onderbroken streep een constante breedte hebben, de doorgetrokken strepen zijn geen lijntype en worden daarom wel juist weergegeven. Dus goedbeschouwd is dit geen fout in de countrykit.

  • #135859

   ndevries
   Bijdrager

   Aanvullend op mijn eerdere bericht: in de Countrykit versie 1.2 is de lijndikte van de onderbroken strepen aangepast, dus afwijkend van hoe e.e.a. in de NLCS is voorgeschreven. De lijndikte komt nu overeen met de dikte zoals deze in de naam van het level is aangegeven. Hiervoor zijn enkele nieuwe linetypes toegevoegd.

 • #135910

  alinaflorence
  Bijdrager

  Yes, proofreading and editing from an expert are important not only for dissertations but for essays as well. that’s why I am looking for a website to buy essay uk based service. Getting a service that covers all three aspects: writing, editing, and revising can be really helpful especially when you are in a hurry.

[ssba-buttons]

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.